2012/07/23

Selena Gomez & Justin Bieber - Teen Choice Töreninden Ayrılıyorlar

Selena Gomez ve erkek arkadaşı dün (22 Temmuz Pazar günü) Teen Choice ödül töreninden ayrılırken görüntülendiler. Ayrıca Selena'nın Teen Choice resimleri ve videoları için burayı tıklayın.
aclnqGBn adqcOBrQ ady6WY4x adihIFP0

Selena Gomez - Teen Choice Ödülleri 2012

Selena Gomez 22 Temmuz Pazar günü Universal City, Kaliforniya'da düzenlenen Teen Choice ödüllerine katıldı. Selena törende Dsquared2 elbisesi ve Herve Leger ayakkabılarını giydi. Her zamankisi gibi mükemmel görünüyor. Ayrıca Selena 2 tane ödül aldı.
En İyi Grup
Selena Gomez & the Scene
En İyi Grup Şarkısı
Hit the Lights, Selena Gomez & The Scene
  Ve törende Selena'nın doğum gününü de kutladılar. Video aşağıda ekli.
Kırmızı Halı
Abllzdui Adoeniok Adekh8co Accwqbwl 
Törenden
Acglzewo Adm7veyp Adgkkvxy Abvk7zom 
Kamera Arkası
Abppeeek Adqmgosi Abd5rwq7 Ackysb2a

2012/07/22

Fall Koleksiyonu 2012 Fotoğraf Çekimleri

Selena Gomez 2012 yılı Fall Koleksiyonu için fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Fotoğraflarda çok güzel görünüyor. Toplam 7 fotoğraf eklendi. Yorum yapmayı unutmayın!
Acwaqf5c Adqfjbl2 Abtdoxxj Adhrbtuc

Doğum Günü Saçları

Selena'nın doğum günü saçını nasıl buldunuz? 3. fotoğrafı ise twitter da "Erken doğum günü saçı" yazarak paylaştı. Saçları sizce de çok hoş olmamış mı?
adxGVR3MabdKmnpladf3czTk

2012/07/21

Mutlu Yıllar Melek!

Bugün Selena'nın doğum günü ve meleğim 20 yaşına girdi.♥ Onu ilk Barney ve Arkadaşları ile tanıdık Wawerly büyücüleri ile daha da ününe ün kattı. Şu sıralar Justin Bieber ile çıkıyor. Bazı Belieber'lar onu kullandığını sanıyor ve sevmiyor fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum ve onu çok seviyorum! İyiki doğdun idolüm, İyiki doğdun meleğim , iyiki seni tanıdım! Sinirlendiğimde senin şarkılarını dinledim , senin filmlerini izledim. Senin gülüşünü gördüğümde sinirimi üzerimden attım. İyiki selenator oldum ve seni tanıdım. Tekrar mutlu yıllar meleğim iyiki varsın! <3