2011/08/25

Selena Gomez, Justin ile Nasıl Tanıştığını Anlattı!

http://disneyinfonet.com/wp-content/uploads/2011/05/justin-bieber-selena-gomez-500x334.jpg
Selena Gomez halen Justin Bieber ile olan ilişkisi hakkında ayrıntıya girmiyor, ancak Lettermana ne zaman ve nasıl tanıştıklarını çok kısaca anlattı.

Çarşamba günü David Letterman, talkşovunda ilk defa el ele çıktıkları Vanity Fair Oscar Partisi'nden bir resim gösterip gösteremeyeceğini sordu. Seyircilerden gelen ooo!tepkisine Gomez, Ne kadar şirin! diye cevap verdi.

Açık açık Justin Bieber ile çıkıp çıkmadığı sorulunca hemen konuyu değiştiren Selena, Vanity Fair Oscar Partisi için, O akşam küçük bir ünlüler partisiydi, değil mi? dedi.

Letterman, İkiniz de çok mutlu görünüyorsunuz orada. Ne zamandır tanıyorsun onu? diyerek sıkıştırıca, Gomez, Neredeyse iki yıl oldu diye cevap verdi. Letterman ise, İki yıl? Nerede tanıştınız? İnsanlar bir yerde tanışır değil mi? sorularıyla Gomezden daha fazla bilgi almaya çalıştı.

Gomez, Aslında onun menejeri, menejerim olan annemi aradı deyince Letterman, "Duyduğum kadarıyla Justin sizin gazete getiren çocukmuş esprisini yaptı.

Bunun üzerine Gomez, Kızardım şimdi! dedi ve sorulara dayanamayıp, Justin o kadar uzun zamandır hayatımda ki ve sadece yanında senin neler yaşadığını anlayan birinin olması çok güzel.dedi.

No comments:

Post a Comment